anjasflock

Direktlänk till inlägg 26 april 2007

Träning+vååårsysslor!

Av Anja - 26 april 2007 09:10

Härligt, nu kan man grejja ute i trädgården igen. Släpat hem koskit å jord i mängd, det räcker ändå aldrig... Mördat mina första liljebaggar, fått hem ett knippe orientvallmo från Frankrike och fixat en å annan rostagg i fingret. Trevligt:)


 Tränade två pass agility igår. Kör väldigt mycket fartsträckor i kombination med nedväxlning och tajta svängar nu. Det går i allmänhet bra, efter en stunds nötande. Det är när jag kommer på efterkälken (som man ju ofrånkomligen GÖR emellanåt) som det blir problem.


Damen bekräftar väg (fel, eller rätt) så väldigt snabbt och då lyssnar hon INTE. Sedan blir hon lite låg, när det blir tokigt, jag blir irriterad och... tja, inget bra. Sista passet sent igårkväll, i svalkan, gick väldigt bra, dock!

Problemet är att hon blivit (har jag skapat det? Troligen!) så otroligt känslig på minsta vift från min hand, eller minsta lilla steg åt ngt håll, att jag måste passa mig nooooga, alt göra henne mindre känslig.


I vilket fall, igårkväll tränade vi att BARA springa i full fart förbi hinder i staketform, UTAN att svänga ifrån mig och hoppa. Väldigt svårt, tyckte damen och vi fick köra många ggr innan hon kunde förstå meningen med det. Klicker å godis i mängd! Det gick till slut.

Tranås nästa. I tält. Hurra.

 
ANNONS
 
Reneth

Reneth

28 april 2007 21:47

Hoppas ni inte frös ihjäl i Tranås.
Längtade dit hela helgen

http://www.svenssonstassavtryck.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se