anjasflock

Direktlänk till inlägg 6 december 2007

Liten rapport.

Av Anja - 6 december 2007 12:54

Liten snabbrapport från Bläsinge...


Strax väntar dusch å sedan butiksöppet och ikväll nästsista kurstillfället med Psykometrigruppen. Dom är såå duktiga och ikväll ska vi träna på att beskriva bla. platser, genom att hålla i olika foton. Dessa ligger i kuvert, så att man naturligtvis INTE ser vad de föreställer. Väldigt roligt och spännande!


Klicker.

Vad gäller min senaste Klickerkurs, så har jag en liten önskan... OM det är så, att ngn av kursdeltagarna råkar läsa här, hör gärna av er, eller skriv en kommentar i bloggen, om hur det går!! Vad jag såg, kom alla hundar igång med att erbjuda betéenden och nu undrar jag såklart, om ni kommit vidare med era små trix!;) Jag får väl lova en uppföljningskurs i vinter!


Mina egna hundar cyklas med varje dag nu. Chili måste börja bygga nya musklar därbak, dock på slätt underlag ännu. Simning hoppas jag komma igång med, efter jul.


Trix.

Jag har äntligen lärt Chili att städa prylar ner i hink, precis som Ellen. Tidigare kunde hon ju bara "stöka till", dvs välta hinken, men på två tillfällen med lite intensivträning, kan nu även hon "Städa". Nu ska jag bara öva upp rejäl stimuluskontroll, så att hon skiljer på dessa två moment...


Hall-planer.

Jaa, visst vore det väl häftigt med en inomhushall, för hundträning? Min underbara sambo räknar å skissar.... Främst vill jag ju kunna erbjuda agilityträning inomhus, men även andra aktiviteter är såklart välkomna. Underlaget är ännu ett frågetecken, vad blir bäst... Sågspån känns INTE bra. Konstgräs vore ju drömmen, men himmel, så dyrt!!!

Och ett annat "litet"  delikat problem är ju...VAR ska jag ev bygga den? Behövs ju belyst plan intill, samt kurslokal. Hm. Livet é spännande!!!

 
 
Ingen bild

Elin

6 december 2007 14:28

Det låter som om det är spännade i bläsinge nu med en massa nya planer. Önskar dig stort lycka till. En inomhushall är verkligen en drömsituation, har du funderat mer på botten annars får du ju ivärsta fall köra på liggunderlag;) Jag vill önska en God Jul också förstås.

 
Ingen bild

Elisabeth o Astrid

7 december 2007 19:38

Jag och Astrid tränar för fullt med klickern och det är så häftigt att hon fattar, vi har nu använt den när vi är ute o går och huvudet i hinken kan hon och även tummen och handen =)
Vill önska en riktigt God Jul
Kram Elisabeth

 
Ingen bild

Anja & flock

8 december 2007 08:32

Härligt, Elisabeth!!
Det finns såå mkt ni kan göra tillsammans, kämpa på, du är DUKTIG!!

 
Susanne o Cia

Susanne o Cia

14 december 2007 19:10

Joho du, klart det blir bakelse! Fattas bara annat! Nån, måtta få det vara!

Kram

Susanne

http://www.axevasvecia.se

 
Ingen bild

Malin

21 december 2007 19:10

Hej Anja! Vilka spännande planer med en inomhushall :-D Konstgräs är det absolut bästa, men förstår att det är dyrt. I vårat ridhus har de en gummimatta under och ett tunnt lager med torv ovanpå. Det funkar kanon, blir bra fjädring för både en själv och hundarna, inte halt och samtidigt väldigt lättsprunget (i vanlig, tjock ridhustorv är det ju rätt tungsprunget..) En annan smart variant som de har uppe i körhallen i Rättvik, där vi tävlar ett par gånger per år, är en slags restprodukt från pappersindustrin. Det är nästan som strimlad filt. Det kanske är billigare än vanligt underlag eftersom det är en restprodukt från industrin. Dessutom är det behagligt att springa på både för hundarna och oss + att det inte dammar.

Lycka till med planerna!
Kram, Malin och Arwen

 
Anna-Lena och Bianka

Anna-Lena och Bianka

26 december 2007 16:59

Hej Anja och God fortsättning! Bianka har trimmat mig till en mästerklickare (nåja) och hon plockar numera mjukisdjur i hink, duttar på pinne, handen och nu spånar vi på att stänga lådor. Dock har vi haft lite julledigt några dagar... Vi ser fram emot uppföljningskursen.
Kram, Anna-Lena och Bianka

http://dylja.bilddagboken.se

 
Ingen bild

Anja & flock

27 december 2007 22:41

HÄRLIGT Anna-Lena!!
Vad roligt att "lilla" Bianca kommit igång såå bra:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards