anjasflock

Direktlänk till inlägg 23 januari 2008

Träna samarbete!

Av Anja - 23 januari 2008 11:39

Ja, för mig innebär samarbete bla. samarbete vid lek/beköning. Att hunden INTE galopperar iväg med sin "trofé" och vill behålla själv...

För mig är det fullständigt självklart, att hunden vill leka MED mig och om jag släpper, eller hystar iväg trasan, hämtar hunden och kommer direkt och bjuder upp till fortsatt lek!


Detta är ju inget självklart för många hundar/valpar, utan ngt som TRÄNAS in! Idag tittade jag lite seriöst på hur Jaffa beter sig. Leker gör hon gärna, kampar och bär likaså! Och då menar jag ALLT från glas/metallskålar till vanliga hundleksaker...;)


Om jag hystar iväg, är det dock icke självklart att komma och leka, hon försvinner gärna för att lägga sig och gnaga lite någonstans. Så idag har vi tränat på, hur otroligt mysigt å kul det är, att lägga sig å gnaga intill matte. Jag sticker helt enkelt iväg och låter henne kämpa för att komma nära.

Vi fortsätter imorgon, då blir det koppel på och "backa-övning" med leksak i munnen. Byteshandel med godis, ska vi åxå öva.


Jaffa är helt GALEN i mat, det överskuggar lekisar i nuläget, så det blir till att TRÄNA på att växla mellan.


Ytterligare några bilder från dagens lilla prommis!

Stenar är KUL! ;))

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se