anjasflock

Direktlänk till inlägg 22 april 2008

Bläsingestrand

Av Anja - 22 april 2008 15:18

Havet é vått!

Japp, Chili å Ellen fick stanna i hundgården vid dagens lilla tripp till havet. (Chili skulle springa ihjäl sig och sin onda tå!) ...och lillan behöver ensamtid med morsan.

Förs: Ut till bilen. Hmm. Koppel på och efter att ha börjat dreggla å streta emot lite, så JÄKLAR I MIG, hoppar hon in SJÄLV därfram. Ojjj.....

Nåväl, pigg var hon ju inte.


Ok, framme!

Blåsigt som attans och lågvatten. Såå fint på stranden. Jaffa var salig, sprang som en skållad bäver i vågorna;)) Hon roade sig kungligt och vid den efterföljande promenaden, passade jag på att gömma mig upprepade gånger. Kul lek, tyckte Jaffa.


Hem igen...

Hon följer mig LÖS ända fram till bilen och kommer så långt att ena framtassen självmant är uppe på tröskeln. Lycka! Eller...??? Näääää, sen låser det sig och lock å pock har NOLL effekt. Det slutar med att hon FLYR från platsen. Bara joggar iväg i panik. Tappar tillslut tålamodet. Kliver in i bilen, ropar HEJDÅ (jodå, hon ser å hör!) startar och kör iväg. Känner mig som en bov.


Stannar vid "stora" (nåja!) vägen och kollar i backspegeln. Jodå, liten förtvivlad Jaffa far runt, runt å letar där bilen stått. Håller på lääänge....

Tillslut öppnar jag passagerardörren. Hon hör mig å kommer NÄSTAN fram. Till slut går jag ut, Jaffa flyr en liten bit å sätter sig till slut å sitter KVAR. Låter sig klappas och få kopplet på.

PUH, hemfärden kan börja.


Det har gått ett par timmar nu och NU verkar jag vara förlåten. Ja, jävlars vad lite åksjuka kan ställa till.....


Presentar er med Bläsinge-bilder:


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se