anjasflock

Alla inlägg under maj 2008

Av Anja - 7 maj 2008 18:23

Japp, snart klart: Lusthuset!

Eller; The Greenhouse, som grannen skämtsamt kallar det, eftersom det dels är målat grönt, dels står det på Pers

fd puttinggreen;)))


Helt ljuvligt är det iaf, att sitta där å filosofera, gärna med en öl, eller ett glas vin! Mina kära tarotkunder, är åxå välkomna att använda det som väntrum:)


Susanne hängde på igår och shoppade lite inredningsdetaljer; fina krukor (rosor rosor rosor...) plädar, kuddar, pelargoner. HÄRLIGT!!

 Nu fattas bara lite fler pelargoner (Per är lite nervös att han inte ska få plats), lite fler ljuslyktor (Per är lite nervös att hans hårsvall ska fatta eld) och en å annan ängel ska på plats åxå.

Bordet är inte färdigmålat (vitt), det har Per gjort av ett gammalt stort pelarbord, som fått ny rund skiva. Blir kanon!!

Susanne hade fina, gamla spetsgardiner som ska upp. Dvs om jag får syhjälp. Är INTE överrens med nål å tråd!



Sen har vi ju utanpåverket: Stenläggning, krukor, lite växter, ja ni fattar...

Här kommer en till bild, på egenhändigt ommålad stol och nyklädd dyna!

Förresten, räknas det inte nästan som att sy, när man häftar fast tyg...?

Av Anja - 7 maj 2008 11:54

  Ett högst försiktigt litet hurra...!

...efter dagens besök hos veterinären. Vi gjorde värmefotografering (heter säkert ngt tjusigt eg) av tassen. Mycket intressant, vad man kan se med en sådan! Tex visade bilden, att det lilla området på bakbenet, som fått skavsår av bandaget och varit inflammerat, var ca 10 grader varmare i vävnaden!! Oj!! Alltså, en starkt pågående läkningsprocess i huden.


Och vet ni vad? I den jäkla baktån syntes INGENTING!! Vågar man säga... Hurra!!?? Alltså, ingen process igång, ingenting!

Nu sätter vi igång lagom försiktigt, vill ju inte att ngt går upp igen:((

Men långa koppelpromenader blir det, putta lite på fåren kanske? Simning och träning med vikter. Ganska snart måste vi börja hoppträna igen... och efter det bokar jag en ny tid för att se, så inget har blossat upp igen.


Håll tummarna för oss nu! Vi siktar på Sydostcupen och Gotland.

Av Anja - 3 maj 2008 13:05

Nu är man inte sambo längre... Nu är man en FRU med en MAN;)

Undrar hur lång tid sånt tar, innan man lär sig?

Nåväl... Dagen D, 1 maj, var en smått mulen dag, med lite regn, så ngn fest på stranden var det ju inte tal om. Vi fick skicka en "hemkastare" till Bläsingestranden och köra det hela på förstukvisten istället. Det gick ju det med. (Tack snälla Axel å Josse, för murgrönspyntet, som kom upp i en hast!!)


Jag brukar inte känna mig generad i första läget, men denna dag kändes så KONSTIG på ngt vis, som att vara med i en teaterpjäs och lite förlägen kände jag mig mest hela tiden... Skumt.


Det var helt överväldigande att komma up på trappen å mötas av alla dessa härliga vänner, som ett uppbåd av paparazzi:))

Jag har försökt att räkna och kom fram till att runt 50 pers var det, som klämde in sig i lilla huset för att käka medhavd picknick! Helt fantastiskt!

Med såå många vänner är det svårt att vara ödmjuk;)))



Jag HOPPAS att många av er läser på bloggen, för jag å Per vill TACKA o TACKA o TACKA er ALLA, som kom, hörde av sig, skickade blommor...

Tusen tack för fina presenter, för fantastiska TAL och bara för att ni liksom finns!!! Och MÅNGA TACK till tjejerna på Hälsohuset, för presenter å blommor och alla besökare som kom med en liten blomma.... Himmel vad kul det var!


(Extra tack till syrran för tålamod med inköp, för håruppsättning och brudbukett! Den hade ju inte jag tänkt på...)


Det är många som har frågat om vi åker bort nu... Bort?? Nääää, igår jobbade Per som vanligt och jag var på Öppet Hus på Solvik, hela dagen. (Med feber å dunderförkyld) Idag har jag precis haft en fantastiskt rolig agilitykurs å imorgon är det dags för privatlektioner igen.

Life goes on, bara just lite mera... gift;)






Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards