anjasflock

Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Gotland nr 2

Av Anja - 24 juni 2008 12:16

Firar midsommar, det gör man väl på Gotland med lite agility, eller...??

Tre roliga dagar, även om det faktiskt kändes lite slitigt; först 3 dgr på Gotland, sedan SM, å så tre dgr TILL på Gotland. Man är väl GALEN??


Tävlingarna flöt på fint, det var helt otroligt gott med grillat lamm på lördagen och självaste midsommar firade vi med Sari å gänget, så gott det gick i duggregnet;)) Typisk SVENSK midsommar:)) Tack för supertrevligt sällskap!! Och väldigt kul att få se Jaffis mamma Fay, in action. Ni kommer att bli grymma!!


Så till tävlingarna...

Fredag:

Hoppklassen SLÖSADE jag bort, genom att stressa fram en rivning i en simpel stjärna, Chili svängde lite tajtare än jag räknat med vid ett bakombyte och istället för att följa med henne ut å lugnt visa vägen kör jag på med lätt hysteriskt "Ututut!!!" Så jäkla onödigt och DUMT.

Agilityklassen var en av de konstigaste banor jag sprungit på länge, många körde bort sig i två knepiga passager. Dessa klarade vi GALANT och så får jag black-out efter en simpel böjd tunnel och hinner inte skicka henne rätt på hindret efter = Vägran. JISSES!!


Agility-lag: Chili känns stressig å tråkig, vi får vårt FÖRSTA 5 fel på A-hindrets nerfart. Skit. Skitlopp. Skithandling. (Söt hund)

Hopp-lag: Dagens i särklass roligaste bana!!! Tajt, snabb, svängig å snurrig som tusan, man var tvungen att vara påpåpå heela tiden! Jäklar!

Vi hade ju bara tre hundar och tänkte... Hur i helskotta sätter vi detta?

Men iaf JAG är revanschsugen och känner nästan SM-fokus på startlinjen. Vi gör vårt BÄSTASTE lopp för dagen å nollar!!

SEdan nollar Steel på sitt halsbrytande sätt och Meta å Kolon får press!!!

Som dom klarar: Ö-landslaget tar 1:a plats på 3 STRÅLANDE nollor! Gud så BRA vi var:)))) DET var en adrenalinkick!!


Lördag:

När vi nu ändå avslutat gårdagen med nolla kan vi ju likabra fortsätta och vi kör nolla i både Hopp och Agilityklassen med placering 3 å 4. Ååhh, vad skönt!! Sedan kör vi dessutom ett nollat agility-laglopp, men det blir lite fel för de andra och vi blir utan pinne.

Det avslutande hopp-lagloppet, missar jag att fånga upp Chili efter en lång tunnel vilket resulterar i en snopen vägran. Hhmm. Sorry, laget!!


Söndag:

Trötttrött efter kalaset och får helt enkelt TÄNKA mig pigg!! Funkar ju bra och vi gör en till NOLLA i Hoppklassen! Slutar på 2:a plats! Jättekul!!

I agilityklassen slår det dock slint och jag gör handlingsmässigt ett SKITLOPP och borde skämmas! Disk.


Summa:

10 lopp med 5 nollor och åtminstone 4 lopp på rad utan rivning!! Härligt!

Nu har vi 5 av 8 SM-pinnar/nollor individuellt och två av fyra med laget.

Till helgen bär det av mot västkusten för två nya tävlingsdagar.


Bilderna: Jaffa har lånat Pennys LILLA bur och viiilar... och så elaka systern Chili, fångad på bild i sitt esse. Stackars Jaffa, den enda som verkligen älskar henne, är Jennys fina Ogin!



 
 
Ingen bild

Cilla

24 juni 2008 17:56

Ja, då får man fortsätta att hålla tummar och tår även kommande helg! Lycka till!!!!
Vad "mysig" chili ser ut ;)

Kram Cilla

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards