anjasflock

Direktlänk till inlägg 30 september 2008

Uppvisning & Nybro

Av Anja - 30 september 2008 12:23

Skördefesthelgen är över!

Jag GILLAR verkligen den helgen!!! Det är sjukt myyysigt över hela Öland, pyntat å fint.... Alla undrar om vi åker runt på ön under Konstnatten? Svar Nej! Det behövs inte, stämningen ligger i luften, det räcker.

I år tände vi alla värmeljus vi kunde hitta ute i lusthuset, käkade laxfyll sjötunga och drack vin... Tittade på grannarnas ljusspel i ko-hagen och somnade ute i korgstolarna i lusthuset;))


På lördagen

... var det uppvisning vid Stall Ninnie Svensson. KLubben var engagerad med allt möjligt och Chili å Ellen var med å visade agility. En rolig dag. Hundarna skötte sig fint, förutom då, att lill-Jaffa skällde på hästarna!


Söndag= Tävling

... i Nybro. Usch. För första gången någonsin åker jag totalt omotiverad på en tävling. Vet ej riktigt varför, men det avspaglade sig ju i loppen. Slapp, dålig handling och såklart DISK i de båda off  loppen. Fyy, jag skötte mig inte alls:(( Tänkte absolut åka hem å skita i den öppna hoppklassen. Jag gör ju ändå inte min duktiga vovve rättvisa, denna dag!


Men...

Så fick vi rapport om VM-bronset till Sverige och vaa faaasen, kan landslaget, så kan vi!! Jag peppade upp mig till tänderna och nu jäklar!

Provade blindbyten så det stod härliga till i den roliga, flytiga banan och vi gjorde ett KANON-lopp, om jag får säga det själv! Upploppet kunde varit bättre, annars Chilis starka sida, men det kändes ändå helt super. Bra tid å en 2:a plats, efter ointagliga Steel med Matilda! Meta å Kolon på 3:e plats, Öland i topp mao! SKITKUL!!

Anna med Icka 4 och Aski på 5:e.

Kul med lite inbördes fajter;PP


Chili valde fel håll efter korta tunneln i agilityloppet, trots att jag TRODDE att jag var tydlig. Men, på fotot som Anna-Lena tog, ser man ju tydligt, att jag råkade ge henne bakombytes-signal.... Duktig flicka å klantig matte!!

Bakombyten vid tunnel är hon således BRA på, sämre ställt med att komma ut tillbaka åt samma håll... Det har vi missat förut. Mer träning återstår alltså!


Vallning

I fredags var Camilla med lilla Kiwi här. Solen sken och det var en fantastisk dag!! Först fick Chili fixa lite å hämta fåren. Stackars Chili, hon är grymt frustrerad över det hela och det märks på OLYDNAD i vallningen. Till slut blir det så, att hon liksom bara försvinner bort... Måste ta bara henne emellanåt, tror jag och bygga upp nytt självförtroende!


Någon som HAR självförtroende är Jaffa!

Himla busunge! Hon är såå jäkla PÅ och FOKUSERAD. Så rolig att jobba med, men man blir ju rent svettig;)) Mot slutet av den lilla sessionen, gick hon dock såå bra, stannade självmant i balans och GÅÅÅR mkt målmedvetet mot fåren. Sjukt kul:))


Lilla Kiwi tyckte till att börja med, att fåren behövde skäll, hu så otäcka de var! Så småningom vagade hon sig dock nära och cirklade dem på hysat avstånd. Lite svans å ragg fanns där allt, men hon behöver bara lite mer självförtroende, så... Hon skötte sig jättefint!

Stackars Camilla fick stå vid sidan till slut, inte lätt att bli runtsläpad av mig i alla rörelser..... Nästa gång sköter du det själv, Camilla!


 
ANNONS
 
Reneth

Reneth

1 oktober 2008 23:45

Härligt med tävling i det fina vädret. Det är trevligt med skördefesten också. Nästa år då ska jag helst fixa båda. :)

http://www.svenssonstassavtryck.se

 
Ingen bild

Camilla

3 oktober 2008 13:17

Ja, nästa gång ska jag se till att inte komma blåslagen efter att ha voltat i trappen:o).
Tack för första tillfället på vallhundskursen. Du är en sån himla pedagogoisk och duktig instruktör! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se