anjasflock

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Hundhelg

Av Anja - 20 oktober 2008 16:10

En lördag hos Jenny Damm...

Jepp, i lördags begav vi oss Per, Birgitta med Zico & Cocoz och jag med bc-töserna till Jenny i Falkenberg för lite privat-drillning. Såklart började regnet ÖSA ner och jag kan då verkligen INTE rekommendera att åka bil iklädd endast (nåja) regnbyxor!! Huuuuaaa så slibbigt:((


Chili å jag tränade främst framförbyten och försökte bättra på både mina rörelser, tajming och placering. Jag har tappat lite av det på vägen. Nu ska vi titta på videon å FUNDERA. Tack, Per å Birgitta för filmning i regnet!!


Jaffa körde helt enkelt lite böjar å enkla kombinationer. Det jag främst måste jobba på, är att DRA upp henne några snäpp. Har ju åxå kännt det, att damen tänker lite för mycket. Vi vill få fram lite mer... jävlar nu KÖR vi!

Jag har ett dilemma där. Är ju så nöjd med, att hon verkligen kan koppla av vid sidan av banan och är livrädd att tappa det. Chili är ju lite för stressig vid sidan av, kan man lugnt påstå.


Såå, jag måste göra en mkt noggrann plan på "stress"träningen, så att jag inte förstör något. Vill ju heller ABSOLUT inte ha henne mer varvad på vallningen, så det blir till att klura noga, så att inte agility-tempot liksaom spiller över i övrig träning.

Vad gäller teknikträning och handlingsgrunder, så känner jag nog, att det har vi gjort noggrant, så nu blir det fokus på fart, flyt och söka hinder/linjer. Jag ska åxå tänka på, att inte använda allt för mkt röst.

Hur i helskotta nu DET ska gå till??;))

Ja, alltid lär man sig ngt nytt!


Tack snälla duktiga Jenny, för ditt engagemang å din kunskap, du é bäst!!


En söndag med Kurser!

Söndagen ägnades först åt Vallhundklubbens valpar/unghundar. Vi körde i min stora fårhage och tränade/repeterade sitta kvar, ligg, inkallning mm.

Riktigt riktigt roliga hundar och härliga hussar/mattar!


Efter det kom så valpkursen för en dag i skogen, med olika nosarbetsövningar. Jäkla roliga valpar som vill såå MYCKET!! Alla fick verkligen mkt gjort och alla använde nosarna flitigt! Kul kul!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se