anjasflock

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2008

Nästan ledig måndag

Av Anja - 20 oktober 2008 16:24

En sån härlig måndag!

Ja, det känns nästan som ledigt, jag har ju jobb med hunderiet ikväll, men va fasen, jag får verkligen påminna mig själv om, att det ÄR ARBETE! Dåå är man väl lyckligt lottad, visst?!


I alla fall, först lite måndagsfrukost med Cilla, som vanligt. Idag hade hon dock sällskap av lille flattevalpen, som bor i tillfälligt fosterhem i Bröttorp. Himmel, vilken goding! PRATGLAD är väl det minsta man kan säga! Jaffa var i himmelriket och leeeekte.....


Bagge. 

Sen packade vi oss iväg och hämtade hem en bagge till gotlandsdamerna. Så söta de var i hagen, hummade å nosade å pratade, gulle!

Jag var dit med äpplen sen och tjejerna hade visat honom bästa liggplatsen under gamla tallen;) På ngt sätt, ser han ut att heta Hagbard.

(Vad tror du, Cilla?)


Trädkramare.

Så skitmysig promenad i skogen, i höstblåsten! Jyckarna fick jobba på, jag smet iväg och hittade korvgömmor stup i kvarten. Så körde vi lite godisträd åxå. Nu är hundarna trötta å nöjda, men har ett dagsverke kvar, som assistenter på kursen ikväll;)


Bilderna på Jaffa är lite suddiga, men hon gör så jäkla roliga miner, att de fick komma med...;)

 
ANNONS
 
Eva

Eva

20 oktober 2008 18:58

Härligt att ha kul på jobbet! Vilka fina bilder!

http://www.kohagslyckanskennel.se

 
Ingen bild

Cilla

21 oktober 2008 17:38

Håller med om att hagbard är rätta namnet för
våran nya chamör.
Puh, stora problem i bröttorp, Yade värkar inte fatta att han är gäst, vi är så sålda på grabben hela familjen....så han kanske bli långvarig gäst, ha man en , så kan man ha två, ja, två, då kan man ha tre och sedan är det inte långt till fyra.......
Kram Cilla

 
Reneth

Reneth

23 oktober 2008 11:23

Sköna bilder :) Här har vi fått hem vår Jaffa från Linköping. Hon trivdes inte i storstaden. Isabell har fått ta hand om Busy från Eva, så hon och Yacki är inte helt solokvist i alla fall.
Kram
Reneth

http://www.svenssonstassavtryck.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se