anjasflock

Direktlänk till inlägg 15 november 2008

Ruskväder

Av Anja - 15 november 2008 15:29

Reeegn å blåååst...

Huu, sicket skitväder! Liten veckorapport: Vallat hos Elisabeth & Frasse i veckan. Det kändes väl sisådär... Jag blev grymt översprungen av de´"stackars" fåren även i Kärra;) De är väl vana vid lättsamma Frasse å så kommer en tornado vid namn Jaffa...! Himmel i helvete, sa de å SPRANG!

det gick bättre i fållan sedan, där visade Jaffa sitt fina lilla mod, å trängde sig glatt fram mellan bän å stängsel.


Vita herdar!

Har jag haft på kurs åxå, andra gången nu i veckan. Stora, vita tjusiga jyckar, som ska lära sig samarbeta med hussar å mattar! Kul gäng, får man säga!! Vi ses snart igen!!


Vallkurs:

...hade vi idag, igen. det var nästsista gången med valp/unghundsgänget, i SÖSVK regi. Grundlydnad å jobb i fållan. Stackars Anna, fick en släng av baggen... Han tog sikte på rumpan å susade förbi Sussie som en oljad...

BUSE! (Undrar om han smakar gott?)


Egen träning:

Camilla stannade efterråt och vi knölade först ner Pers goda korvgryta, sen ut i fårhagen. Det märks att lilla Kiwi tänder mer å mer, nu får Camilla JOBBA!;) Rolig liten dam! Men oj, vad trött hon blev...

Jaffa jobbade för andra dagen i rad ute i stora hagen. Fåren skötte sig helt YPPRLIGT!!! Ingen brottningsmatch och det hela var bara så otroligt fint, bra å superduperkul! Ååååhhh, vad jag är glad för min lilla DUKTIGA hund!!


Nu måste vi filma snart igen, så att vi får lite konstruktiv kritik från Mickis!

Hon kommer ju förresten tillbaka till Öland 29-30 å kursar med oss, ska bli fantastiskt roligt!


Östran...

...ja, där var jag med igår. Har själv inte sett det, men blev lite intervjuad ang spåeriet. Roligt!!

Jag tänkte senast igår kväll på,  att jag är så otroligt lyckligt lottad som får syssla med ngt så fantastiskt... Ödmjuk blir man ju, av allt man får vara med om.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fay

16 november 2008 17:34

GRATTIS på 1-årsdagen min älskade lilla dotter.
Pussar på nosen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se