anjasflock

Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Lamm & iglar

Av Anja - 21 april 2009 22:21

Det é mycket nu!

Varit i Kalmar o hållt agilitykurs, väldigt ROLIGT!!!

Haft ett par privathundar här, åxå väldigt roligt!!! Och ikväll var ett gäng från vallhundskursen här och körde lite repetition av lydnad. Kulkul!!


...ändå roligare hade det varit, att vara klar med mitt eget hunderiställe nu, så man kunde köra på med kursverksamheten som vanligt. Det är en del på G, men allt tar ju sån tid! Nåväl, jag försöker hålla mig flytande under tiden! Bra på att trampa vatten blir man iaf;)) (Och envis har jag alltid varit.)


I morse när Cilla o jag kom till fårhagen, hade stora beiga fått trillingar! En svart liten bagge (med vita små tårfläckar!), en vit/beige bagge och en vit/beige tacka! GULLE! Tackan har stora fina beiga strumpor! Jag glömde i virret bort att tala om för Cilla, att jag faktiskt drömde natten till igår, att vi fick ett par vita lamm och blev så förvånade!

 HAHAA! Sanndröm...


Prommis vid ett vattenhål med hundarna idag. Chili simmar på som vanligt. Och vad kommer mera simmandes då?? Johodå, två stora BLODIGLAR, i full rulle mot vovvarna! Iiihhhh, gissa om jag fick upp dem ur vattnet illa kvickt!? Läskigt häftiga djur!


Nu väntar sängen! Natti!


 
ANNONS
 
Katja systren

Katja systren

22 april 2009 00:13

Mig pussa VISST!!!!

http://lyckobringande.blogspot.com

 
Ingen bild

Anna-Lena

22 april 2009 11:45

Så söta dom är!!!! Dock ser den andra bilden nästan ut som om dom är siamestvillingar.
Tänk att få tre små bään. Stackars mamma får;)

 
Ingen bild

Susanne

22 april 2009 13:52

Jisses, trillingar....phu, vilket jobb med tre battingar samtidigt.
Söta mittbenor har dom oxo pojkarna...
Kramar
Susanne

 
Mita

Mita

23 april 2009 06:52

Men jesse vad söta små rackare

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se