anjasflock

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Roligt

Av Anja - 28 augusti 2009 10:52

Roligt, ja så kan man väl sammanfatta livet?

Alltså självklart, finns en massa bekymmer, huvudbry mm. men i stort så har jag KUL medan jag lever;))


KUL på jobbet= Härliga kunder och alla dessa härliga kontakter från andra sidan, som har både humor å klokskaper att komma med...

Underbart duktiga, ambitiösa hundkursare -som jag hoppas få visa film på i bloggen??! Ni måste få se dem, bara!


KUL här hemma= Alltid nåt att göra, möjlighet att förverkliga alla (nåja...) idéer å projekt som spökar i min hjärna! Tack snälla lilla mannen som ställer upp! Puss!


KUL med hundarna= Ellen still going strong, Chili som hinner löpa klart innan  nästa tävlingsperiod kör igång nu i september, duktiga lilla Jaffa som sätter mig på prov konstant i vallningen.....


Jaja. här kommer bilder från annast kul:

Axel bjöd på grillkalas helgen som gick. Grillad kanin, vad sägs om det? Som kyckling i smak å färg, fast mkt fastare kött! Var är bättre att ha 15 man på kalas, än ute i nybygget? Gott om plats var det åxå, bådar gott inför kurserna!


Så, lev å ha kul! Vem vet, vi kanske trillar döda ner i grispest när vi minst anar det... Eller inte. 
ANNONS
 
Sara

Sara

18 september 2009 01:53

Det var jättemysigt, kul att jag lyckades fastna på en bild för en gångs skull, jag brukar vara dålig på det. Och med Fisak vid sidan, blev ju ännu bättre :) Såg att du hade en likadan kamera som jag, visst blir man fast? Jag kan inte gå promenader längre, jag stannar var tionde meter... Jättekul att se alla bilder i alla fall, fortsätt lägg upp! :D

http://borgis.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se