anjasflock

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Måndagsdag

Av Anja - 17 maj 2010 22:52

Japp, en måndag i maj.

Ganska skönt idag, varmt iaf o en helt underbar vindstilla o ljummen kväll!!

Dock började dagen lite trist med ett dött flasklamm o så lille baggen som liksom tappat orken att stå och gå. Han var ju stapplig från start o förskjuten av mamma-bä, hon visste nog bäst från början. Usch ja, det blir nog till att fara till fårhimlen imorgon. Just nu sover han gott på rena torra hundfiltar i buren, nere i köket. Hade han varit slö för övrigt, hade det varit ett lättare beslut. Men han äter som en tok o pussas å snosar å gosar. Känns i hjärtat. Fan åxå.

Hundarna är till sig, ett FÅR i KÖKET!! (Eller, ja får?? De verkar inte riktigt se dem som får faktiskt. Lamm är en sort för sig, typ.)


Haft en härlig kurskväll med DUKTIGA agilityhundar.  Efteråt tränade jag själv allihop, utom Ellen. Riktigt rolig träning i den fina kvällen! Me trampade på gungan å skapade dunsar för brinnande livet. Hon har även fått (i sakta mak) börja tråckla sig genom 4-pinnars slalom med bågar. Nej, vi kör ingen fart så klart. Hon ska bara förstå att inte hoppa över bågarna o ikväll trillade poletten ner. Skitkul! Chili o Jaffa körde mest gunga och A-hinder. Lite slalomingångar åxå.

  

  Igår hittade solen till Bläsinge i hela två timmar!!! Per fixade med kompostupplaget å jag grävde slånhelvetesbuskar. Det blir BRA.  

  

  


 
ANNONS
 
Sanna & Tassa

Sanna & Tassa

18 maj 2010 09:19

Hihi!! Vilken vallhund du har fått tag på Anja!!! Så söta tillsammans :)

http://sannatassa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Martina

18 maj 2010 09:28

Usch, va´ det låter jobbigt med dina lamm. Jag blir jätte-sorgsen när ett lamm inte klarar sig - helt klart det jobbigaste med fårägandet!!! Sen när de ska bli stekar är det inte samma sak - fast det är kanske för att jag slipper vara med då... Mina hundar hade nog också velat ha ett eget lamm och pussa på!!!

 
Mita

Mita

18 maj 2010 13:28

Hoppas den lilla klarar sig!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Eva

Eva

18 maj 2010 16:27

Men oj så sött med Me och lammet!

http://seglinge.se

 
Sari

Sari

19 maj 2010 08:41

MammaMia sååå söööta de var ihop :-)

http://www.vallningagilitylydnad.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se