anjasflock

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Älskade lilla

Av Anja - 9 juni 2010 14:01

   Älskade lilla Me...

Hon är i alla fall levande med hem från dagens veterinärbesök. Hade förberett mig på det värsta och nu är jag helt slut efter alla tankar och sorg -uttagen i förskott. Tack bästa Cilla för sällskap o moraliskt stöd o alla andra vänner som frågar och oroar sig med mig!  


Hur det gick...

Ja, vid palpation märktes iaf inget på varken höfter eller knän. Däremot reagerade hon ordentligt över en ländkota. Röntgen visar fina höfter och inget alls med "bakre paketet", ingen snedhet, alla skelettdelar sitter å ser ut som de ska. konstateras en inflammation runt kotan och 30 dgr med Rimadyl. Varför det blivit så, kan man ju inte säga. En smäll för ett bra tag sedan som inte läkt ut, eller ngt litet som ger klämd nerv...??? Efter kuren med Rimadyl är förhoppningsvis allt bra, MEN risk finns ju, att ngn underliggande orsak återstår och att symptomen kommer tillbaka.

Då måste jag fatta ett nytt beslut, för DÅ kommer hon ju inte att hålla som arbets o tävlingshund... Fy för faaan.


Återstår även att upptäcka, om hennes brist på glädje, kamplust och energi vid träning, ändrar sig nu om hon blir smärtfri. Hoppas hoppas!!!!! För om det inte blir bättre, spelar det ju ingen roll hur frisk hon är -då är hon ändå inte rätt typ av hund för mig. Men hoppas, hoppas, hoppas.....


Summa summarum är att jag iaf har en LEVANDE hund, att jag inte inbillade mig allt och att jag eg fått precis ett så luddigt besked, som jag INTE ville ha. Blandade känslor mao. Men älskade lilla hunden är hemma, tuggar ben och är lyckligt ovetande.

 
ANNONS
 
Sari

Sari

9 juni 2010 14:35

Åh, fy vad jobbigt du har det med henne Anja!!!
Önskar dig ALL lycka till och hoppas, hoppas, att det blir den hund du vill ha och att hon får behålla hälsan!!!

Kram kram

http://www.vallningagilitylydnad.blogspot.com

 
Eva

Eva

9 juni 2010 14:55

Ja fy vad man kan oroa sig för de små liven. Hoppas nu att vila och Rimadyl hjälper lilla Me. Det låter ju logiskt att träningslusten uteblir om man har ont...
Jag håller tummarna!

http://seglinge.se

 
Anna

Anna

9 juni 2010 15:40

mer osäkra besked med den lilla hunden! Herregud så jobbigt!! Raka besked hade varit lättare att hantera än luddiga då man inte vet hur och om och när osv..

Tänker på dig gumman!
Vi ses i helgen! :-D

Kram

http://www.annas-funderingar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Åsa

9 juni 2010 16:25

Ja du Anja, vad ska vi hitta på med det söta lilla spöket. Hade ju varit skönt att nån gång få ett klart besked. Men nu väntar vi igen och kanske blir vi klokare...
Kramar

 
Elisabeth & bc-killarna

Elisabeth & bc-killarna

9 juni 2010 21:18

Ja fy fasen vad jobbigt!! Men hoppas verkligen att det blir bättre nu och att det inte är något annat som spökar!!! Håller tummar o tår!!
Kramisar

http://www.loveofrasse.dinstudio.se

 
Chrillan

Chrillan

9 juni 2010 21:22


Åhh så jobbigt du har det med den lilla söta Me.. Jag förstår hur du känner det jag har ju samma tankar om Hugo.. Visst det är ju inte exakt samma problem med honom men han har PRA och är blind, fårgan är ju hur länge han kan ha det så.. Jag ser ju att han inte alltid har det så lätt..

Tänker på er!!

Kram kram

http://www.fluffybunnyfeet.se

 
Ingen bild

Birgitta

10 juni 2010 08:09

Åh du lilla underbara söta hund! Skönt att höra att det var någo som förhoppningsvis kommer att bli bra! Har man ont så vill man ju absolut inte träna mm. Måtte allt bli bra! Tänker på er! Bamsekramar

 
Ingen bild

Cilla

10 juni 2010 08:39

Vänta och se, vänta och se........Det verka vara livets mening.
Men nu vet vi att du inte är inbillnings-sjuk, vi vet att hon blir smärt fri nu,. sen är det bara at vänta och se....
Intressant om hon ändra lite tränings beteende lilla söt Me.
Håller tummarna!!!
Kram Cilla

 
Emma, Zappa, Deia

Emma, Zappa, Deia

11 juni 2010 12:36

Tyvärr vet jag exakt hur tärande den där ovissheten kan vara eftersom jag precis har gått igenom samma sak med Deia (fast med sorgligt slutbesked). Håller alla tummar & tassar vi har för att lilla Me blir bra iaf!!

http://www.nattlejonet.com

 
Emma, Zappa, Deia

Emma, Zappa, Deia

12 juni 2010 12:18

Tack för ditt stöd!!

http://www.nattlejonet.com

 
Mita

Mita

12 juni 2010 14:55

Det är klart att lillsnoffsan kommer att fixa detta!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Madde

29 juni 2010 11:59

Allt kommer att ordna sig med lite piller och vila;-))
Vi håller tummarna och ber alla böner som vi kan.
Kram, Madde

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se