anjasflock

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Tankar inför

Av Anja - 16 juni 2010 23:27

Tankar inför årets agilityfest: SM 2010!

Halv tolv och snart sovdax. Har handlat i Kalmar, varit på studentkalas, planterat o städat o vattnat som en tok i trädgården och... faktiskt TRÄNAT lite agility åxå.

Imorgon styr A-L och jag kosan mot Skutberget i Karlstad med knölfull bil. 4 hundar och massor av packning. Börjar bli vana nu.  


Alla frågar om vi är på topp nu, inför SM. Svaret är enkelt (och jo, jag skäms lite): Nej. Jag har inte orkat helt enkelt. Träna å finslipa som en tok... Nej, energin i mitt egna huvud har liksom inte räckt till. Stackars fina Chili, det får gå som det går. Roligt hoppas jag vi ska ha i alla fall!!

Våra kontaktfält försvann ju för ett tag sedan och nu när jag småtränat dem, med mycket belöning längst ner, har hon hemfallit i den gamla dåliga vanan att "eyea" sig sakta hela vägen ner. Dessa vallhundar!! Sånt har vi ju inte tid med. Pang ner med framtassarna bara. Men Chili har ALDRIG riktigt klarat det -hon har sina låsningar, typ. Nåja, vi ska göra vårt bästa.

Maxade hinder, oxrar å långhopp går finfint iaf. Hoppas på sol å roliga banor!!!


Fina syskonbarnet Emil är stor kille nu! Studenten, herregud hur gick det till??? Vart tar tiden vägen???   Tittar ut över min lilla agilitybana och konstaterar att så här års, har jag världens finaste arbetsplats. Ängar, kossor och i bakgrunden, det blå havet!  

 
ANNONS
 
Sanna & Tassa

Sanna & Tassa

17 juni 2010 08:45

Lycka till Anja!!!!

http://sannatassa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sonja o hundar

17 juni 2010 11:17

Ibland är det bra att inte vara alltför förberedd!
Lycka till...

 
Mita

Mita

17 juni 2010 21:05

Lycka till nu!!!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

 
Carina

Carina

18 juni 2010 12:55

STORT LYCKA TILL !!!
Kram Carina

http://www.straightflush-stavlohundcenter.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se