anjasflock

Direktlänk till inlägg 26 juni 2010

Midsommardagen

Av Anja - 26 juni 2010 21:30

En riktig slö-dag!

Nåväl, plantat lite och käkat gofika med Susanne, men annars inte mkt gjort. Kutat runt lite med kameran... Tacksam för en väldigt trevlig midsommarafton igår med underbart väder!!


Nya uteplatsen med skugga under taket (som ska målas vitt=Tråkjobb.) fungerade fiiint som "festlokal" igår!

  

Snacka om dagen-efter.... 

  

Busig himmel mest hela dan idag...

  

Får vi hjälpa till å planta???

  

Skalman käkar jordgubbe!

  

Per har snickrat grind till stora komposten:

  

 

Ja, å så trädgårdsbilder såklart. Klicka för större!

                        

 

Avslutar med syrrans Bella och så Ellen, midsommarsmak.

  

 
ANNONS
 
Eva

Eva

26 juni 2010 21:47

Det är betydligt tidigare nere hos er, ser jag på dina trädgårdsbilder.

http://www.kohagslyckanskennel.se

 
Nettis

Nettis

27 juni 2010 08:57

Hej! Kikade in och tittade på dina fina hundar :) . Så upptäckte jag till min enorma glädje, att du har en landsköldpadda *älskar sköldpaddor* :) ! Jag har många gånger velat skaffa mig en eller två stycken själv :) . Vill du berätta lite om den? Är det svårt att sköta dom :) ?
Mvh Nettis

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

 
Nettis

Nettis

27 juni 2010 08:58

Jätte vackra bilder förresten :) !

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

 
Nettis

Nettis

27 juni 2010 12:06

Tack snälla för ditt svar :) ! Haha japp, Tosca är för tjock. Men det går inte att banta henne! Jag har försökt att ge henne pyttelite mat, men hon är lika rund ändå ;D ! Och hon väger inte mycket... kanske har helium i kroppen... typ... hehe ;D .

Jahaa, du har inte alla avancerade saker som jag har läst om sköldpaddor då :) ! Men var gör den sina behov, och vad gör du när den har gått i dvala ;D . Bär undan den nånstans, så den får vara i fred ;D ?! Tror du att det går att ha en skalman ihop med katter? Ger man dom några vitaminer och sånt? Oj vad jag ställer mycket frågor ;D ! Men jag blev så glad när du skrev att man kan ha dom vanligt på golvet :) .

Jag har ett stort akvarium stående. tror du att man kan ha den där i lite när jag åker hemifrån under dan nån gång, med tanke på katterna? Med kanske en uv-lampa om den nu gärna vill ha det ;D !

Är skalman en grekisk landsköldpadda :) ? Näe nu ska jag sluta att fråga, hihi ;D !

Nettis

http://bunkerboende-nettisochmoses.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se