anjasflock

Direktlänk till inlägg 21 mars 2011

Apparater skänkes

Av Anja - 21 mars 2011 09:12

Kopiator å skrivare skänkes!

När jag kom hem från Nybro igår hade min gulleman köpt mig en ny efterlängtad skrivare (Kopiator, skrivare, scanner, trådlös, appar mm...)!   Ja ni fattar, när man har företag går det åt massor av foldrar å kompendier, kursplaner osv.

Sååå... nu MÅSTE jag rensa i maskinparken!


Min kära kopiator:

Sharp SF 2025 har hängt med i alla år, men är inte använd sen flytten från Butik Nyfiken i Kalmar. Den servas av BKS i Kalmar. Förminskar å förstorar upp till A3. Behöver servas o rengöras å antagligen få nytt "bläckpulver." Varsågod, bara att hämta!

 

  


Skrivare, som ny: HP Buissness Inkjet 1100. Har stått still sen vi hade strömavbrott för ca 1,5 år sen och antagligen har deet bara pajat nåt litet relä eller säkring (???). Den är bara använd ngt halvår och var dyr på sin tid. Snålskrivande, vänder själv å fixar vid dubbelsidig utskrift å har stora patroner. Köpt för att användas som snål skrivare vid många utskrifter. Jag var helt supernöjd och patronerna var nästan nya vid strömavbrottet. (Har nog torkat nu tyvärr)


Sen blev den akdrig fixad... Ja ni vet hur det är ibland.    Varsågod å hämta!!

    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se