anjasflock

Direktlänk till inlägg 20 april 2011

Snart påsk igen

Av Anja - 20 april 2011 08:03

Japp, snart är det Påsk igen!!

För egen del innebär det i år inte något som helst påskpynt, förutom lite blommor utomhus. Känns helt meningslöst med fjädrar å ägg, när vi ändå tillbringar helgen mest på resande fot: Först Gåsahoppet i Oxie, sen klass 1(jaaa, jag veeet...) i Njudung.


Helgen som gick var tävlingspremiär för säsongen. Lag i Kristianstad och individuellt i Nybro. Vi tävlade på 3 i Ö-landslaget och jisses i helsike, vi tog sista pinnen i hopp. Tack å lov! Vi tassade runt sååå försiktigt alla tre, satte allihop varsin nolla och vann med mängder med sekunder över plac 2. Shit vad bra det gick!

I det sista hopploppet fick alla fel, så det var ju en jämrans "tur." Agilityklassen körde Matilda med Chili, de gjorde nolla igen! De är såå bra tillsammans!


Jaffas lag, Slynglarna, körde alla 4 lopp med lite fel här o var. Men kul var det och i sista hopploppet, en fartbana med massor av tunnlar, gick J riktigt bra! Snabb och utan rivningar! Jag litade inte på henne i ett simpelt blindbyte, byter för tidigt och hon lyssnar fint å kommer in emellan hindren istället för över... Shame about the handler...


I Nybro körde de hoppklass 3, eftersom det krockade med Jaffas ag1-lopp. Nolla igen å en 4e plac! Då hade de ändå en liten fulsnurr som kostade tid! Mer att ta av mao. Jaffa o jag är ju FORTFARANDE i ag1 -blir TOKIG snart! Inte heller denna gång gick det vägen, det var en LÄTT bana, men vad hjälpte det?? Damen tog ett eget litet initiativ, förekommer min svängsignal och går på UTSIDAN om hinder 2. Det skulle liksom hoppas rakt fram bara....


När jag tänker på det, har vi övat MÄNGDER att hon ska kunna komma runt å ta hinder från andra sidan, så det KAN ha varit nåt sånt som spökade för henne. Jag diskade mig genom att ta om starten exakt likadant och se, nu satt det och hon gjorde ett strålande litet lopp. Jäkla skit, liksom.


I agility 3 hoppade Chili balansen (utan att få fel), jag har ju släppt massor på kontaktfälten för att få bort smyyyget och nu måste vi reparera... Sen rev hon igen och jag bli lite orolig för det petet och kom helt av mig!?? Inte vovvens fel, vi tog upploppet ut.


Den öppna hoppklassen, var riktigt lurig å skitrolig! Chili tuggade på och satte nollan, vi vann! Jättekul! Jaffa gick sååå fint, dock ett riv på första hindret... sen drog jag henne ur slalom= Klantigt!! Men ändå kändes hon superfin!


Håll tummarna för oss i Oxie nu! det ska bli kul!! Per har snickrat ett jävlabordjävelhinder, som vi övade på igår. Det känns väl sådär. Hundarna tror nog jag blivit tokig. Nåja, det duger som fikabord sen.


    

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Angie

20 april 2011 19:19

Härlig bilder! Kör hårt i Oxie
Kram

 
Mita

Mita

21 april 2011 07:25

Jag får önska Er en riktigt GLAD PÅSK med hopp om massor med sol, god mat och dryck!

http://rocotopeppers.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se