anjasflock

Direktlänk till inlägg 23 november 2011

Vallvallvall

Av Anja - 23 november 2011 18:39

Alltså, snacka om insnöad... Typ.

När jag får något på hjärnan så får jag det Big Time. Jag tänker vallning hela dagarna, har tusen viktigheter att ta tag i och smiter till fåren istället. Jag analyserar träning å metoder innan jag somnar. Himmel! 

Hoppas, för min egen skull, att jag snart blir lika agilitybesatt. Då jämnar det ut sig och Chili skulle bli väldigt lycklig.

Fick lite filmat idag, när jag körde ett kort pass på visslor. Vi saknar fortfarande höger, men har inte bråttom. Mkt nytt ändå för ungen. Fast det är ju förunderligt, hur de liksom bara förstår och så vips, har man ett nytt språk tillsammans?!

Sen fick jag låna mysiga lilla heta Tvinga ett par varv åxå, tacktack! Andra passet filmade vi, det första gick så klart bättre... Damen behöver ju såklart slipa på både flanker och tempoväxlingar, samt driva RAKT utan att tänka flank, men jag ville ändå testa att gå "ur bild" lite och liksom lämna henne med ansvaret. Det gick ändå hyfsat!


Här är iaf Qvickas lilla film, blåste gjorde det men tänkte det kunde vara kul att höra signalerna.

 

Tvingas lilla film:

 
ANNONS
 
Anna

Anna

24 november 2011 10:06

å va fint hon går lilla Qvicka!! Å så avis jag blir på dina träningsmöjligheter! Jag vill också bo sådär och kunna träna varje dag eller iallafall många dagar! :-( Tingeling skulle nog också önskat sig tillgång till en fårflock! Vi har försökt med grannarna inte mindre än tre olika gånger nu och de säger visst men de vill vara med första gången, jag föreslår både ett och annat tillfälle och de kan inte eller ställer in och säger sedan att de hör av sig men det blir aldrig så :-(

Jag får nog helt enkelt inse att de inte vill att jag tränar på deras får. Detta trots att jag en gång med hjälp av Ting tagit in deras får i hagen igen när de var på rymmen. :-(

Nåja jag får titta på dina filmer och sukta istället!!

Stor kram till dig!

Hoppas Jaffisen är bättre nu och att benet håller!!!!

http://www.annas-funderingar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se