anjasflock

Direktlänk till inlägg 24 februari 2012

Ja må du

Av Anja - 24 februari 2012 15:37

...LEVA!

I min värld tar det aldrig slut, livet. I min värld fortsätter vi vidare till en slags parallell verklighet som vi kanske väljer att kalla himlen. För enkelhets skull. Men glöm vita dräkter å heliga små leenden. Glöm änglavingar (annat än för skojs skull!) och harpaspel. I min värld och så som jag fått mig berättat och visat, så fortsätter vi med våra personligheter intakta -lite klokare dock, tack å lov. Vi skapar oss ett eget "himmelrike" utifrån önskemål och behov. Vi arbetar, fixar å grejjar. Vi besöker våra nära och kära som ännu lever i den fysiska världen och delar ut klokskaper, bus, sparkar i häcken och närhet, kärlek och värme. Vi kanske till och med retas så det står härliga till med diverse olika medium, som tror sig sitta inne med sanningen. HAHAAA! Johodå!


Så därför, kära lilla pappa. Du som dog när jag var typ 20 år, alldeles för tidigt i sjukdom. Därför vill jag idag önska dig ett hjärtans stort å varmt Grattis på Födelsedagen!  

Jag hoppas ni har ett hejdundrande skojigt party, att mamma är där och faster Olga och alla andra som gått i förväg! Att du får en fet festlig cigarr att puffa på och något gott i glaset!


Jag vill passa på att tacka dig, för alla kvällar vi tillbringade vid köksbordet, när du lärde mig att teckna i blyerts och hur man skulle lägga hårda och mjuka skuggor. Alla dessa oändliga timmar av tålamod med lika många oändliga, tecknade hästhuvuden... Jag passar på att tacka dig för alla erfarenheter och för den, många gånger klumpiga å tafatta, pappakärlek du visade.

Jag har varit lite arg åxå, för en hel massa grejjer, men det vet du. Och vid det här laget är allt glömt och förlåtet.

Kanske är faster Olga lite arg, hon med, över denna bild? Så otroligt typiskt dig att fota så här:

 

Och detta var nog åxå väldigt typiskt dig, med kostym å allt, slänga sig på marken för att fotografera nån stackars liten rödmyra...:

 

Jag hoppas du gör lite nytta i himlen, med all din tid? Kanske fortsätter du på temat "Doktor Giermann?" Jag hoppas det, så att din läkarskicklighet inte gick i graven helt i onödan??!

I vilket fall lilla pappa, ha en underbar dag, fredagkväll och... Let´s party!

 

 
 
Maria

Maria

24 februari 2012 16:46

Underbar hyllning på en födelsedag. Givetvis "lever" han vidare och för de som inte tror så kan man väl i alla fall fira att personen en gång föddes och hade ett liv här på jorden, det är vi ju glada för även om vi kan sakna dem när de gått vidare och lämnat oss kvar.

http://finnbogarden.se

 
Ingen bild

Cilla

28 februari 2012 10:34

Livet går vidare , på både denna sidan och andra sidan.....
När jag såg kortet på party från typ 76, kom jag att tänka på en liten grej. då gick alltid duken kant i kant med bordet på kort sidan, nu så vill man ha lite över häng. Liksom bara slog mig.
Kram illa

 
Ingen bild

Hans-Olof

29 februari 2012 15:53

Mycket bra skriven, intressant och tänkvärt. Hoppas det är så som du skriver.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards