anjasflock

Direktlänk till inlägg 19 juni 2013

6 veckor 1 dag

Av Anja - 19 juni 2013 15:23

Bara två veckor kvar till leverans. Jag ser en tom valphage framför mig och börjar nästan grina av bara tanken. Mina små    En god tröst är dock alla goa, ambitiösa valpköpare och att tre puppar i alla fall hamnar i närheten. Sedan kommer jag ju dessutom att få träna Z på får -riktigt, riktigt kul att köra upp en bc-kille som omväxling!

Lilla mörk kommer att resa långt bort, ända till Finland, om bara båda stenarna finns på plats!

Här kommer lite bilder!

E.O Black Velvet, som ska bli halvfodertik hos Lina å Robban i Färjestaden:

     

E.O the Trooper, ev finsk medborgare och isf kommer han att tränas i både bruks, lydnad och vallning...
 


Ellen är måttligt förtjust:

 

Meta Karlsson har fotat bilderna nedan!

E.O Jumpin Jack Flash, ska bo hos Lisa i Kosta, till hösten Växjö:

 


E.O Sharp Drezzed Man. Pers å Birgittas nästa agilityhund och lite "min" vallhund, med hemort Kalmar:

     

E.O Nikita ska bli vallhund och avelstik hos Tammy å Chrille i Enköping:

     

En till på Trooper:

 


Och lite trötta....

 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se