anjasflock

Direktlänk till inlägg 18 juli 2013

Nya familjerna

Av Anja - 18 juli 2013 08:50

Dax att presentera valparnas nya familjer!

Alla ungar har hamnat i aktiva hem, med tävlings/vallningsambitioner och jag är så glad för mina valpköpare  

Det var riktigt jobbigt ett tag när de åkte, en efter en, samtidigt väldigt pirrigt, hur ska "allt" gå... Kommer de små att leva upp till förväntningarna? Är de helt ok med mentalitet, höfter, bogar, testiklar, ja allt som kan tänkas bli tokigt? Man kan bara skapa bra förutsättningar, sedan lottar ändå naturen ut lite högvinster och nitlotter... Jag hoppas vi alla är vinnare!!


Rapporter har trillat in och valparna är galna och på. Inga duvungar, flera verkar riktigt självständiga -på gott och ont. Alla verkar ha bra kamplust och äter bra. Jag vet mer efter ikväll, då kommer iaf tre av ungarna och hälsar på. Längtar!

Alla har börjat träna lite smått och gott -mest Stikkan då- som for till Finland för att bli tävlingshund i sök/spår och lydnad.


Z bor med Per, Birgitta och hundpolare i Kalmar och ska bli Pers första largehund på agilitybanorna. Fast han har ju tävlat med Jaffa innan, så helt ovant blir det ju inte! Per tävlar tidigare med både small och medium på SM-nivå.

Jag har fått förtroendet att köra lille Z i vallningen, minst gk vallhundsprov ska vi ju ha!

 


Mingla är halvfodertik hos Lina, Robban och hundkompisar i Färjestaden.

Hon kommer främst att köra agility och vallning. Husse är ju redan inbiten vallentusiast och äntligen får han Lina med sig ut i hagen! Lina körde lag på SM i år, nu kommer nästa stjärna:

 


Min egen lilla hjärtefavorit, Nikki, for med Tammy, Chrille och storebror Jamie till Enköping. Chrille är en jätteduktig vallhundsförare med stor vana och flera bc, nu får han konkurrens av Tammy och Nikki!

 


Flash har jag haft ögonen på från början. Den killen har koncentration... Jag vet inte varför, men liksom känner på mig att han blir läcker i hagen. Han bor i Kosta med matte Lisa och hundpolare Leo. Lisa ska tävla agility och är hopplöst vallningsbiten;) Nu har hon en blivande vallare!

 

Stikkan for till Tammerfors med Sari, som tidigare tävlat Finska Mästerskapen i sök med flera pallplaceringar och VM i lydnad med en fjärde plats som resultat och tagit både bruks -och lydnadschampionat. Sari har även godkänd vallhund som mål. Både spår och sökträning är redan i full gång med lilleman.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se