anjasflock

Direktlänk till inlägg 26 december 2013

Annandag 2013

Av Anja - 26 december 2013 18:10

Länge sen sist!

Det var ett tag sen nu (allt för länge) jag bloggade och känner att jag faktiskt vill börja igen. Det är värdefullt med lite retroperspektiv ibland. Julen är snart över för denna gång och vi har haft det riktigt mysigt, även om det var första julen på 14 år utan en liten beige hund med lång nos i huset... Jag är dock övertygad om, att på sitt eget vis var hon med, sniffade på julskinkan och sprang med oss över alvaret på Juldagspromenaden till Dröstorp.  Lilla fina Ellen!


Huset har varit fullt, Pers syster med döttrar och Katja, Nils och Isak. Å så både Gustav och Axel! Kul och lugnt och skönt! Precis som det ska vara. Dessutom: En GRÖN jul!! När hade vi det senast? Vi har kunnat VALLA!

Kolla in fotot; Så himla fint med gräs för tassar och klövar! Bara att passa på att njuta så länge det varar.


Lisa med Flash och Z:

 

Årets lilla gran
  

Årets julknäck under uppätning och... hm... lite lös. Typ.
 


Jag återkommer snart med summering av ett spännande vallningsår, spännande valpplaner och livet som det tedde sig 2013... Vi hörs snart igen!
   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se