anjasflock

Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Halva januari

Av Anja - 13 januari 2014 18:27

...har snart passerat. Skönt!

Tänk att det skulle bli en åldersgrej liksom. Att inte gilla vintern och hoppas på osnöväder så att tårna krullar sig. Om Anja får välja: En minus, vindstilla och sol. Bara så, tack så mycket!

Jag tog ett djupt andetag och startade upp en ny Agility Grunder i helgen -nio ekipage! Jättekul! Uppdelat i två grupper, där varje grupp hjälps åt och kör en hund i taget blir det ändå lugnt och fint. Jag behöver starta upp ett par Nybörjarkurser i vår och hoppas att träffarna med färdighetskontroll kommer att falla väl ut.

Färdighetskontroll= Några punkter med övningar från grunder-kursen som jag faktiskt rent konkret vill SE att ekipagen har tränat och kan. Så blir det mer åka av i själva agilitykursen sen. Hoppas!


Jag hann fota barmarken i söndags, innan snön kom på eftermiddagen:

 

 

Min fina fina Chili. Så lycklig när hon får träna lite! Och både hon och Jaffa är fullkomligt ovärderliga när det gäller att träna kursdeltagare på handling. Det vill inte Qvicka vara med om. Hon är bara mammas tös. Imorgon sätter jag streck nummer två på griffeltavlan. Vecka två i eventuell dräktighet!


Ni vet abborrarna i akvariet därute i kurslokalen? Lite berikning behöver ju även de, så rovfiskar de är. Jag kör ett experiment: Har hämtat in vatten från dammen och ställt i en burk i köksfönstret. Fick med ett par små, små hoppkräftor och vattenloppor som nu duktigt förökar sig i rumsvärmen. Några gånger om dagen får de lite syre genom sugröret. Det börjar krylla bra i burken och snart kan borrarna få jaga lite levande föda.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se