anjasflock

Direktlänk till inlägg 10 februari 2014

Liten mage

Av Anja - 10 februari 2014 15:33

Imorgon är det på dagen 6 veckor sedan första parning och Qvicka har börjat få en tydlig mage.

Ovanifrån syns det tydligt en mindre fotboll bakom revbenen, men ffa känns den, när man stryker med händerna neråt över ljumskarna. Det är svårt att fota hennes tillstånd, då ser hon inte dräktig ut... Det verkar vara boom på hanvalpar i år och jag HOPPAS HOPPAS på några små töser där inne -att välja bland!


Tre veckor kvar innan vi vet något alls och det börjar trilla in förfrågningar. Jätteroligt och jättespännande! Vilka nya vänner ska vi få i Eyes On-gänget?

   

Hittade ett par bilder på Mingla också, alltså DEN lilla damen... Hon har så jäkla skön attityd och är faktiskt lite speciell. Självständig (på gott och ont), har humör och i fårhagen riktigt LETAR hon efter ögonkontakt med fåren. Det är som om hon vekligen, verkligen vill att någon ska ha mage att utmana henne... "Looking at me??!"

Så utstuderad har jag inte sett någon hund innan, faktiskt. Puh, vad månde bliva??

  

   


 
ANNONS
 
Veronika

Veronika

11 februari 2014 06:00

NaW, sötnosen! Fiiiiin hon är! Håller tummarna för härliga tjejen <3

http://www.veronikastjejsnack.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se