anjasflock

Direktlänk till inlägg 30 mars 2014

Sommartid

Av Anja - 30 mars 2014 09:05

Hurra, äntligen sommartid!

Älskar, älskar,äskar det!! Ljusa kvällar och kursmys i solen, mmmmm..... Nu ska trädgårdsmöblerna ut och det ger dessutom plats att ställa iordning för valphage och inomhusbox i gårdslängan. Vi får väl vänta till nästa helg igen, då skulle värmen komma tillbaka (ska bara vara runt 5-7 grader från imorgon), innan valparna får vara ute längre stunder. Om det känns ok i eftermiddag, tar vi nog ut dem en liten sväng idag.


Igår körde Per igång pump och filter i dammen, den är jättegrumlig nu. Ska om ca en vecka behandla mot trådalger med det omtalade, jättebraiga (?) medlet Blanket Answer, ska bli intressant att se hur länge det håller undan skiten. Förhoppningsvis ger det iaf växtligheten som SKA vara i dammen ett försprång!


Lite bebisbilder kommer här!


Mini lyssnar på "Always love you":

 

Bus på "berget". Stackars Mini ligger i kläm;)

 

Herre på täppan till slut, Mini:

 

Min vovve tränar på att göra lekinvit:

 

Somliga sover och stora killen har hamnat i skamvrån:

 

Bläsens första diskmaskin!

 

Underbart för mamma Q att få lufta sig lite på spralliga får:

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se