anjasflock

Direktlänk till inlägg 26 november 2014

11 år

Av Anja - 26 november 2014 14:59

Chili

Min klippa, min bästa agilitykompis, min mesta hjälpreda på kurserna, min surtant, min knäppa applådneurotiker... Hur kan det gå sååå fort??? 11 år idag?! Redan?! Jag skriver med en stor klump i halsen och en ännu större tacksamhet i mitt hjärta. Jag kan bara inte föreställa mig framtiden utan en galen Chili.


Hon är pigg och tokig och sur (på de andra) som vanligt. Lite olydigare på promenaderna. Kanske börjar hon se dåligt? Igår kväll på valpkursen hittade hon inte kamptrasan som jag kastat 1 meter framåt...? Oj. Jag har upptäckt två knölar i hennes ena lårmuskel bak. Jag känner på dem ibland och tänker... fettknöl. Och hoppas. Jag vet att hon har artros i ryggen och handlederna fram.


Men; Hon kör agility så det ryker med mina kursare och på träning, hon är precis som förr på promenaderna= Hopplös, genom att springa baklänges framför fötterna på mig och uppfodrande GLO på mig: Säg nåt, kasta nåt, ge mig en uppgift. Älskar dig nu och för alltid, mitt hjärta. Hoppas himlen har tålamod och väntar lääääänge än.

   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se