anjasflock

Direktlänk till inlägg 20 april 2015

Vårvardag

Av Anja - 20 april 2015 07:17

      April och vår

På något konstigt sätt kändes det så laddat och ödesmättat med årtalet 2015 och jag visste inte riktigt vad jag skulle tro. Tills Chili blev hastigt sjuk och dog, den 2 mars. Jag klarar inte av ännu att skriva om det i bloggen, eller göra den fina minnessida hon är så väldigt värd. Det får vänta helt enkelt, det gör för ont.


Istället rullar livet på i en hysterisk takt som jag själv skapat och både får lite panik över, samt njuter av... David har börjat sin "riktiga" utbildning till vallhund och det är otroligt roligt! Han tränar även mkt sparsamt med agility.

Det är mängder med bestyr i trädgården inför Öland Spirar (ni kommer väl??!), en ny damm är byggd som ska hysa tre små europeiska kärrsköldpaddor och jag har börjat gjuta i betong! Roligt!!


Kurserna rullar på och i hagen ploppar det ut små lamm. Skalman har vaknat för året. Life goes on. Även om det är ett stort hål i vår flock.        

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anja - 16 februari 2017 10:40

12-14 maj är det dax igen! Välkomna till öland och såklart Bläsinge bygata på vårfest. Här hemma håller vi som vanligt Öppen trädgård, med både fiskdamm, sköldpaddsdamm och lilla gölen, full av grodyngel. Här finns även kryddgård, stenläggningar, l...

Av Anja - 23 september 2016 14:26

Konstnatten fredag den 30 september kl. 19-24: Nattvandring i dammträdgården. Medtag gärna ficklampa! Vi bjuder på en mysig rundtur bland dammarna i skenet av marchaller och ljusslingor.   Lördag den 1 okt håller vi Öppen Höstträdgård...

Av Anja - 18 juni 2016 09:31

Välkomna till Bläsinge bygata och Norra Möckleby på öppna trädgårdar, konst och konsthantverk! Självklart håller även jag öppet, med trädgårdsinspiration, betongkrumelurer, dammar mm. Vi hade massor av besökare under Spirar-dagarna, så jätteroligt....

Av Anja - 25 maj 2016 19:30

Ja hej å hå, nu är det dax igen..... Jag trädgårderar och gjuter betongkrumelurer för glatta livet. Försöker passa in hunderi och valpbestyr samtidigt. Så roligt och så självpåtaget jobbigt! Puh!   Varmt välkomna till Bläsinge 27-29 maj! Här är f...

Av Anja - 21 januari 2016 14:28

Det har varit ett händelserikt trädgårdsår och tack vare en engagerad och händig man, har vi genomfört ett par drömprojekt! Per byggde färdigt det nya staketet mot vägen och en ny gånggrind. Himmel så bra det blev!!     Innan Öland Spirar, bestämd...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anjasflock med Blogkeen
Följ anjasflock med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se